30 Haziran 2015 Salı

Vichy Dercos Neogenic





Vichy Dercos Serisi Saç bakım ürünlerinin en yenisi Vichy Dercos Neogenic Saç Bakımında yeni bir çığır açtı. Stem Cell yani kök hücreler üzerinden etki eden bu saçbakım ürünü ile, saç dökülmesi ve zayıflaması problemi yaşayanlar için etkin bir çözüm ortaya konmuş oldu. Neogenic Serum ile 90 günlük bir kür sonucunda saçlarda belirgin güçlenme görülüyor.
Dercos Neogenic Şampuan ise her gün kullanabileceğiniz yumuşak ve etkili bir yapıya sahip. Harika kokusu ile asla vazgeçmek istemeyeceğiniz şampuanınız olmaya aday.

VICHY’DEN DÜNYA ÇAPINDA YENİLİK 90 GÜNDE 1700 YENİ SAÇ TELİ* Saçın yenilenmesinde, kök hücrelerin düzgün bir şekilde işlevini yerine getirebilmesi için uygun ortam oluşturur. * Uyuyan saç kökleri uyanır. * Saç tellerinin sayısı artar. * Saçlar yeniden yoğunlaşır. *Klinik çalışma plaseboya karşı 101 erkek üzerinde yürütülmüştür. Dökülmeye eğilimli saçlar için ortalama değer. NEOGENIC etkinliği, 101 kişi üzerinde klinik olarak ve dermatolojik kontrol altında kanıtlanmıştır. Yapılan ölçümler, 3 ayda plaseboya karşı saç yoğunluğunun %4 arttığını göstermektedir, bu yoğunluk 1700* yeni saç teline denk gelmektedir. Cilt tarafından çabuk emilir ve deride yağlı tabaka oluşturmaz. Kokusu hafif ve doğal yapıdadır, saç derisinde ferahlık sağlar. Optimum etki için uygulama başlığı ile kullanınız. Unutmayın stemoxidin adı verilmiş bu ürün hakkında bilimsel çalışmalar yapılmadığı sürece bu kadar para vermeniz sadece para kaybına sebep olabilir. Vichy firması güvenilir bir firmadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder